Tacotårta med philadelphiaost, ca 5 portioner Hittade denna på Malins blogg900 g köttfärs
1 stor gul lök
1½ påse tacokrydda
400 g philadelphiaost (2 askar)
2 dl crème fraiche
1 burk tacosås
1-2 vitlöksklyftor
2 tomater i bitar svartpeppar
4 stora tortillabröd riven ost nachochips
Hacka löken och stek den tillsammans med köttfärsen.
Blanda ner tacokryddorna och tillsätt lite vatten enligt
anvisningar på förpackningen.
Blanda philadelphiaost, crème fraiche, tacosås och tomater.
Pressa ner vitlöken och smaka av med svartpeppar.
Blanda ihop röran med köttfärsen.
Smörj en sockerkaksform med löstagbar kant.
Varva tortillabröd och köttfärs och strö över lite ost
mellan varje lager.
Avsluta med tortillabröd, nachochips och ost. Sätt in i ugnen på
200°C i 15-30 minuter. Servera med sallad och förslagsvis
guacamole och extra tacosås.