Heta räkor
1 kg Färska räkor (Oskalade)
2 Gula lökar
4-8 Vitlöksklyftor
2 mtsk Smör eller margarin
1 mtsk Curry
1 Burk Krossade tomater
3 mtsk Tomatpuré
1 kryddmått Cayennepeppar
1 tärning Fiskbuljong
2 st 3 dl Burkar Créme Fraiche
Salt efter smak
Citron efter smak
Do it like this
Tina och skala räkorna.
Skala och Hacka löken i små bitar.
Skala vitlöksklyftorna.
Fräs Curryn i smöret och lägg i löken och vitlöksklyftorna.
Bryn löken tills den är mjuk och tillsätt krossade tomaterna, Tomatpurén och Cayennepepparn.
Låt detta småkoka i 10 Min.
Rör ned Buljongtärningen och Créme Fraichen.
Smaka av med Salt och Citronsaft.
Lägg Räkorna i såsen och värm upp.
Servera gärna med Bandspagetti eller Ris och gott vitt bröd.. Drick gärna lite vin under tiden och till Maten.. Lycka till
