Demonstration mot bostadsbristen !!!

Kommentarer
· R

Var med och Buda på en otroligt snygg och stilren klädhängare som nu ska säljas. Gå in på http://bbekz.blogg.se/?tmp=10130648 och lägg ditt bud. Eller gå in på http://tonee.blogg.se/category/saljes.html så kommer du direkt kontakt med säljaren. Tack på förhand. Hjälp oss bli av med den. LOVE TO YOU ALL <3

2009-08-10 » 13:15:46
BLOGG: http://bbekz.blogg.se/
· Anonym

Förälskad i honom? haha nej verkligen inte..

2009-08-10 » 14:55:20
BLOGG: http://Karinolofsson.se
· Emma

Du är grym som brinner för dina ämnen!! Du har rätt i mkt, de flesta kommunala bolagen går med stora vinster som dessvärre bara pumpas runt för att lyfta våra "sämre" områden i Göteborg. Men det är värre med med de privata ägarna som har högre hyresnivåer trots att de i hyresgästernas ögon inte alltid har en bättre standard. Vi ska iaf vara glada så länge vi inte har marknadshyror i Sverige:) Fortsätt kämpa Andreas så kanske världen blir lite bättre;)

2009-08-11 » 09:09:53
· Andreas"Kryckan"Hansson

Ja det är nått jag funderat över i så många år..

Klart at det ska gå pengar till dom områdena som är mindre populära och anses vara "dåliga" områden.. Helt rätt..



Men man behöver ju en balans i det hela..

Får vi marknadshyror i Sverige då flyttar ja kan jag lova, det som är mest skrämmande är att, ryktena säger att Hyresgästföreningen har vart med och disskuterat fram ett sånt förslag om Marknadshyror, hoppas aldrig dom får igenom det bara..



Vill vi verkligen ha för stora samhällsklyftor i vårat Sverige??? För det känns som om vi går åt det hållet med höga hyror och höjda priser på Bostadsrätter och Hus???

2009-08-11 » 09:24:01
BLOGG: http://kryckansblogg.blogg.se/



DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0