Oseriöst Parti -nej tack

Kommentarer
· Grå

Fundera ett ögonblick på alternativen till att partiledaren får frivilliga donationer från medlemmarna.

1) Personen är redan snuskigt rik.

2) Jobbar vid sidan om och kan inte vara partiledare på heltid.

3) Tar emot mutor från företag för att driva det de gillar.



Inget av detta verkar ett dugg bra. Och Piratpartiet får inte några pengar alls i form av partistöd eller liknande som de flesta andra partier får, och inga löner alls i form eftersom partiet ännu inte har någon plats i varken riksdag, regering eller EU. Betänk att Rick har levt av sina besparingar och banklån från 2006 till början av 2009 (då han påpekade för medlemmarna att han inte hade råd längre) och med sina egna pengar bekostat uppstarten av partiet och mycket av dess verksamhet. Christian Engström, partiets toppkandidat till EU är i nästan samma situation, men klarar sig än så länge.



Betänk sedan om det är något konstigt eller onormalt att en singelkille på sin facebooksida skriver att han är just singel. Det var nämligen allt "skandalen" bestod av.

2009-06-01 » 09:52:20
· Anders Troberg

Det är ett nytt parti, med små ekonomiska tillgångar och extremt snabbt växande medlemsantal. Naturligtvis blir det lite stökigt då och naturligtvis så måste man jobba okonventionellt.



Läs gärna genom hela Aftonbladets artikel, inte bara den kvällstidningstypiska chockrubiken.

2009-06-01 » 09:56:00
· Nisse

Vissa kan trivas i stök. Andra hatar det och kan inte koncentrera sig.



Jag gillar mitt stökiga skrivbord, men gör plockar ändå ihop nån gång i månaden för att inte störa kollegornas ordningssinne för mycket.



Ett stökigt skrivbord tyder på ett stökigt sinne, men ett tomt skrivbord tyder på... ;)



När det gäller att han raggar tjejer osv osv... Ja, nu märker man att andra partier börjar bli skraja och det är en vecka kvar till valet. Detta är bara början på "skitstormen" tror jag.

2009-06-01 » 10:11:47
· Mindy

Jag är SÅ UPPRÖRD över denna SKAMLÖSA SMUTSKASTNING!



Jag som är fotograf ser direkt hur de har gjort för att få stället så ,mörkt och kaotiskt ut som möjligt. I porträttbilden har man tagit bilden snett (ala batman onding tema) och tajmat det så bra at han är mitt i en mening med halvstängda ögon. Yttermera har man haft kameran halt riktad mot taket för att få honom att se liten och obetydlig ut, till detta har man en skev vitbalans så han ser sjuk ut.



Hade detta varit en ledare av något av de etablerade partierna kan du LITA PÅ att det varit HELT andra fotografiska porträtt.



Fotografering har bara den varit nog för att få ren smutskastningsstämpel, men när man sen läser överskriften och den inledande texten. Då får man faktiskt lite ont i magen. FY FAN va elaka de är, de har blåst upp något han säkert bara sagt i förbifarten när han blivit pressad på något helt ovidkommande som hans privatliv.



RIKTIGT LUMPET! En artikel som skriker beställningsjobb lååång väg.



Det här gör att jag skall jobba DUBBELT SÅ HÅRT för PP denna veckan. Aldrig har jag känt mig mer motiverad att stoppa korruptionen i maktens korridorer.

2009-06-01 » 11:07:34
· Nypirat

Jag vänder mig lite mot rubriken om oseriöst. Vad är det egentligen som är oseriöst?



Vad man måste veta innan man börjar kommentera Piratpartiets seriositet är att det är ett väldigt ungt parti med begränsade inkomster och i det närmaste obefintlig personal. De flesta jobba ideellt och de pengar som flyter in är såklart gåvor och bidrag, vad annars när man inte är berättigad till partistöd?



I mångt och mycket är Piratpartiet detsamma som Falkvinge personligen, han lever med partiet 24/7 och av naturliga skäl blir det då en flytande gräns mellan det som i vanliga fall vore å ena sidan privatliv och å andra sidan arbetsliv.



Mycket av detta antar jag kommer ändras i och med mandaten (ja, jag tror det bllir två) i Bryssel. Då kommer Piratpartiet ha råd att anställa folk och då kommer sannolikt Piratpartiet även att ha råd med att avlöna sin partiledare och kanske även hyra ett partikansli så Falkvinge slipper bo på jobbet.



Att vi har en ansvarstagande partiledare som använder kondom och som är mänsklig och i likhet med andra partiledare även idkar sex ser jag inte som annat än ointressanta detaljer som media väljer att lägga fram utan att vi behöver ha detta. Knapppast seriöst skrivet av en kvällstidning, men detta kommenteras inte.



Stökigheten kan ju eventuellt bero på att Falkvinge sannolikt varit ute och rest en hel del på sistone, kommer han hem och vänder i dörren för att omgående resa vidare lär det knappast bli tid över för hushållsarbete. Är man mindre seriös för att man jobbar hårt och försummar städningen?



Jag tror förresten ingen annan partiledare i Sverige fått sitt sexliv berört men om detta nu är så intressant kan man ju ändå undra hur många i riksdagen som har barn och varifrån dessa då kommer, storken kanske?

2009-06-01 » 11:36:42
· Filip..

Jag tycker personligen att namnet känns väldigt oseriöst.. Sen om man vill bli tagen på allvar i Europa så ser man väl till att inte Information om sitt sexliv kommer ut, FÖR ATT BLI ANSEDD SOM VERKA SERIÖS??

2009-06-01 » 12:04:34
· Andreas "Kryckan" Hansson

Vilken debatt det blev här.. Men motståndar sidan har inte sagt mycket???

2009-06-01 » 12:06:29
BLOGG: http://kryckansblogg.blogg.se/
· HDR-fotografen

Mindy, glöm inte vinjetteringen som de fixat i photoshop, för inte ens med en 5D lyckas man få så mycket vinjettering.

2009-06-01 » 16:57:15
BLOGG: http://fotografhelsingborg.blogg.se/



DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0