De är tvillingar - men har olika pappor?????

Kommentarer
· Sandra

Hejsan!



Jag har några jättebra tips till dig :) Några sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här gratissidor, jag har testat dom allra flesta och jag kan säga att dom här sidorna här nedan är helt klart bäst. Lättast att tjäna poäng genom och därmed få helt GRATIS presentkort i brevlådan. Ta en titt vetja, du har absolut inget att förlora på de!





1. FREESTREET



Denna sida är helt enkelt bäst! Man får ihop poäng hur enkelt som helst och får massa poäng på många olika sätt. Sidan har inte så många användare än så chansen att lyckas värva många medlemmar är stor. Du kan sedan få dina presentkort på Nelly.com, Caliroots eller det superbra superpresentkortet. Superpresentkortet innebär att du kan välja att lösa in ditt presentkort på över 60 olika butiker. Missa verkligen inte denna sida!!!





http://www.freestreet.se/?r=127

1. GRATISMODE



Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Jag har redan fått ihop till ett presentkort på 1300 kr :) Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 poäng + att du får över 40 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja :)





www.gratismode.se/?c=3766







2. GRATISKLÄDER



Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1500 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från JC, H&M eller Nelly.com. Missa verkligen inte denna sida!





http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803





3. GRATISMAKEUP



Denna sida funkar på exakt samma sätt som gratiskläder men istället för presentkort på kläder får du presentkort på KICKS eller MAKEUPSTORE. MYcket bra sida då smink m.m inte är billigt!



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1482



4. GRATISBIO



Denna sida är underbar. Den är lite lik gratismode då man får presentkort via superpresentkortet. Superpresentkortet gör det möjligt för dig att välja mellan 60 olika butiker att få presentkorten från. Väldigt smidigt då du kan få presentkort från just den butiken du behöver :) Du får ihop poäng på en mängd olika sätt och därför behöver du inte ha en stor blogg eller liknande för att få poäng. Dessutom får du om du registrerar dig här 75 startpoäng :)



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=21852





LYCKA TILL :)

2009-05-19 » 09:36:31
· madeleine

märkligt

men man får passa sig

om man nu ska vara så korkad

å bedra sin bättre hälft :(



2009-05-19 » 10:24:09
BLOGG: http://nallem.blogg.se/



DITT NAMN:
Stammis? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0